Onze katten

Afina Kuryan Snow / f

Geboren: 27.09.12

Ouders: Ch Eros Krasa Kuril en Alisia Kuril Pearl


Afina werd geboren in Ukraine, hoewel haar ouders afkomstig zijn van de Kurillische Eilanden (Koerilen). Zij heeft een prachtige helder gekleurde vacht en een gele poot in tegenstelling tot de andere drie zwarte poten. Deze heldere kleuring geeft de indruk van de moedige en dappere karakter.                                Maar in werkelijkheid is zij erg verlegen en zelfs een beetje bang. Ze zit bij voorkeur in een verborgen gezellig hoekje en mengt zich niet in de poezen communicaties. Zij gaat alleen spelen als ze absoluut zeker is dat niemand haar zal storen. Zij is erg lief en charmant meisje en we hopen haar volledig vertrouwen en liefde te winnen in de toekomst.


Bagira Kuryan Snow /n

Geboren: 05.10.12
Ouders: Ch Eros Krasa Kuril en Ch Jolka der Schatz der KurilenBagira is de half-zuster van Afina. Ze zijn beiden geboren in Ukraine in de "Kuryan Snow" cattery.
Bagira is een beetje kleiner en haar vacht is zwart met lichte witte schaduw. Zij wekt de indruk een zogenoemde "demure persona" te zijn, kalm en verlegen, maar weer, zoals haar zusje Afina, is dat schijn. In werkelijkheid is zij absoluut verschillend en lijkt ze op de werkelijke Bagheera, de panter, met haar elegante gracieuze en listig karakter. Maar ze houdt van aaien en waardeert vriendelijkheid van iedereen.
We zijn dankbaar naar Andrey Kuryaniv, hun fokker, voor zulke interessante en mooie meisjes.